VELKOMMEN TIL MARRY & ME

Guldsmed på Østerbro i København

Marry & Me er en hyggelig smykkeforretning og guldsmed i hjertet af Østerbro i København. Vi sælger vielsesringe og forlovelsesringe samt kærlighedsgaver til din udkårne, eller til dig selv som en særlig selvforkælelse. 

Vi står klar til at hjælpeSe vores udvalg af smykker
Hanna Jensen Guldsmed

Vi hjælper jer gerne

Vi står klar til at hjælpe med besvarelse af spørgsmål til smykker, som vi selv laver på vores værksted, eller hvis I er interesserede i at se vores store udvalg. I er meget velkomne til at kontakte os på telefon 20 66 52 88
eller kigge forbi forretningen på Østerfælled Torv 17A på Østerbro i København Der er gratis parkering ved døren, og buslinje 1A stopper tæt ved.

Hanna Jensen

Guldsmed

Guldsmed på Østerbro

Stort udvalg i smykker og ringe

Et smykke skal altid opleves i virkeligheden. Det skal prøves på, så man kan mærke dets pasform. For selvom de færreste måske tænker på det, så er det ikke alle smykker, der passer til alle – hverken fornemmelsen af det, eller rent visuelt. Et billede af et smykke vil aldrig kunne give dig fornemmelsen af et smykke – for meget små forskelle, der knapt anes på et billede, kan føles og se meget anderledes ud i virkeligheden.

vielsesringe-marry@me

Vielsesringe

Vi står klar til at give jer førsteklasses rådgivning.

smykker-københavn

Smykker

Forkæl dig selv, eller en du har kær, med et smukt smykke.

morgengaver guldsmed

Morgengaver

Morgengaven gives for at fejre den første dag som ægtepar.

Forlovelsesringe København

Forlovelsesringe

Overrask din udkårne med den perfekte forlovelsesring.

Vi står altid klar til at hjælpe

Kompetent rådgivning i valg af dine smykker

Marry&Me

Værksted og rådgivning

Hos Marry & Me råder vi også over et smykkeværksted. Her kan vi håndtere en lang række af forskellige forespørgsler. Blandt andet kan du her få lavet unikke smykker, der matcher dine præferencer til perfektion

VÆRKSTED

Håndværk

På vores værksted skaber vi unikke smykker ved hjælp af mange forskellige teknikker.

I designfasen anvender vi håndtegning, 3D-computerdesign, voksmodellering og prototyper i andre materialer, f.eks. kobber. Har du et billede eller specifikke tanker, ideer og ønsker til dit smykke, kan vi fremstille præcis det smykke, du drømmer om.

håndværk smykker
ring lavet på værksted københavn
håndlavede smykker københavn
smykke værksted københavn
smykker håndlavet
håndlavet smykker Marry&Me
Traditionelle teknikker

Håndlavede smykker

Ønsker du eksisterende smykker formforandret, sat i størrelse eller på anden vis ændret, har vi ekspertisen til at rådgive dig til en løsning, der respekterer smykket, som du har fået det. Vi kan også skabe helt nye smykker af materialerne fra eksisterende smykker.