Hvem er vi?

Vi er førsteklasses rådgivning
i hyggelige omgivelser

I hyggelige omgivelser bliver I præsenteret for vores store udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe.

Vi fører vielses- og forlovelsesringe fra kendte producenter, og på vores eget værksted skaber erfarne guldsmede ringe og andre smykker præcist efter jeres ønsker. Vi mener, at køb af smykker skal være en oplevelse i sig selv. Marry & Me er derfor indrettet som en hyggelig dagligstue med en komfortabel sofa og stole, hvor vores erfarne medarbejdere altid giver jer en førsteklasses rådgivning. Vi sætter en ære i at gøre jer glade for jeres valg af smykker, for vi elsker det, vi beskæftiger os med: Smykker, smykkesten og kulturperler.

Diamanter er selvfølgelig altid en piges bedste ven, men vi har også stor viden om, og erfaring med, kulturperler og andre smykkesten. Vi har altid et stort udvalg af smykkesten fra hele verden, i alle tænkelige størrelser, former, farver og slibninger – og flere kan altid bestilles hjem via vores internationale netværk. Vores værksted kan skabe unikke smykker, med respekt for de smykkesten, der er ønske om.

Vi er medlem af Guldsmedefagets Fællesråd samt Kjøbenhavns Guldsmedelaug.

Håndværk

På vores værksted skaber vi unikke smykker ved hjælp af mange forskellige teknikker.

I designfasen anvender vi håndtegning, 3D-computerdesign, voksmodellering og prototyper i andre materialer, f.eks. kobber. Har du et billede eller specifikke tanker, ideer og ønsker til dit smykke, kan vi fremstille præcis det smykke, du drømmer om.

Ønsker du eksisterende smykker formforandret, sat i størrelse eller på anden vis ændret, har vi ekspertisen til at rådgive dig til en løsning, der respekterer smykket, som du har fået det. Vi kan også skabe helt nye smykker af materialerne fra eksisterende smykker.

Vores erfarne guldsmede anvender århundrede-gamle traditionelle teknikker, suppleret med de mest moderne fremstillingsteknikker, afhængig af opgaven. Uanset hvilken teknik, der anvendes, leveres førsteklasses kvalitet. Vi rådgiver også gerne om vedligeholdelse, så du kan nyde at bære dine smykker så længe du vil.

Om Hanna Jensen

Hos Marry & Me på Østerbro i København byder Hanna Jensen velkommen. Hun er uddannet guldsmed, men hendes eventyr med at lave smykker begyndte langt tidligere. Allerede da hun var blot tre år gammel, sad hun med en lille skolæst, en rød hammer i miniaturestørrelse samt sin mormors glemte sølvmønter og bankede blomster op. I teenageårene fabrikerede hun hver sommer en serie af smykker, som hun solgte til turister. Det kunne være læderbrocher, øreringe, armbånd eller viklesmykker. Ved siden af har hun arbejdet med keramik, og allerede som barn deltog hun i udstillinger og modtog priser. Hanna er også uddannet kostumedesigner og håndarbejdslærer.

Det kunstneriske har Hanna Jensen ikke fra fremmede. Hendes mor er billedkunstner og krystalglasdesigner, og faren var arkitekt og prisbelønnet kunstnerfotograf, hvilket gav en anderledes vinkel på design, hvor frihed og præcision gik hånd i hånd.

Da Hanna Jensens børn var blevet store, blev hun endelig uddannet guldsmed hos Arne Kølbæk-Pedersen. For at kunne realisere drømmen om at åbne sin egen smedje på betryggende vis, læste hun derefter erhvervsøkonomi på CBS, og åbnede også forretningen Marry & Me på Østerbro i 2013 sammen med sin mand Finn Jensen.

Hanna Jensens store fascination af specielle smykkesten er omfattende, og hun dygtiggør sig til stadighed, blandt andet ved deltagelse i kurser hos Gemological Institute of America (i daglig tale GIA) og på Gemmologisk Selskabs faglige studieture rundt om i verden. Udvalget af smykkesten i forretningen er stort, og specielt den store samling af rav med indeslutninger af forskellig art er Hanna Jensen med rette stolt af. I løbet af de seneste år er Hanna Jensen også begyndt at udfolde sin kunstneriske smykkeside ved deltagelse i særudstillinger som Naturens Juveler, afholdt på Naturama i Svendborg i 2019, og Havets Juveler, afholdt på Fjord&Bælt i Kerteminde i 2020.