Forlovelsesringe

Gør din forlovelse uforglemmelig med den perfekte ring

Overrask din udkårne med den perfekte forlovelsesring, som for altid vil være et tegn på jeres kærlighed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vælge den helt rigtige ring. En smuk og personlig forlovelsesring er en stor drøm for mange kvinder. Mange har et ønske om at bære forlovelsesringen sammen med vielsesringen, og en forlovelsesring skal derfor kunne holde hele livet. I samarbejde med dig finder vi den helt rigtig løsning, så du får en ring, du vil sætte pris på i mange år.

Forlovelse

Se vores store udvlag

Vi guider dig til det rigtige valg

Hos os finder du et stort udvalg af forlovelsesringe til enhver smag. Vores sortiment tæller blandt andet hvidguldsringe, rødguldsringe, simple ringe i kulfiber samt eksklusive ringe med brillanter. Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige forlovelsesring. Vi har et stort udvalg af ringe fra kendte producenter, blandt andet Aagaard, Lund of Copenhagen og Carré. Vi har vores eget værksted, hvor vi tilpasser din ring til netop dine behov. Kig forbi vores butik på Østerbro, hvor du i rolige og hyggelige omgivelser kan træffe det helt rigtige beslutning.

Har du spørgsmål om forlovelsesringe?

Vil du høre mere om vores sortiment eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 66 52 88. Du er naturligvis også meget velkommen til at kigge forbi vores butik på Østerfælled Torv 17A på Østerbro i København. Vi har gratis parkering ved døren ligesom bus 1A stopper tæt på. Bor du på Nørrebro, Vesterbro eller Frederiksberg, så er vores butik også det oplagte valg at købe jeres forlovelsesringe.