Smykker

Forkæl dig selv eller en du har kær med et smukt og eksklusivt smykke. Vi har et stort udvalg af både halskæder, armbånd og øreringe til enhver smag. Ligegyldigt om du foretrækker sølv, guld, hvidguld, rødguld, rav eller brillanter, så finder du hos os det helt ideelle smykke til dig. Vi har et stort sortiment af smykker fra markedets førende producenter, blandt andet Aagaard, Ruben Svart, Mitos, og Von Lotzbeck. Kig forbi vores butik på Østerbro, hvor vi står klar til at vise dig vores store og eksklusive udvalg.

Skab dit helt personlige smykke

Hos os har du mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit smykke. Vi har vores eget værksted, hvor erfarne guldsmede skaber smukke og personlige smykker præcist efter dit ønske og behov. Vi har mange års erfaring og står klar til at hjælpe dig med faglig og kompetent rådgivning, så du får et smykke, der matcher din personlighed og stil. Se også vores store udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe til dig og din udkårne.

Kig forbi vores butik

Kom forbi vores hyggelige butik på Østerbro og hør, hvordan vi bedst muligt finder lige præcis det smykke, der passer til dig. Vores søde og imødekommende personale står klar til svare på dine spørgsmål. Du finder vores butik på Østerfælled Torv 17A på Østerbro i København. Vi har gratis parkering ved døren ligesom bus 1A stopper tæt på, så hvis du fx bor på Frederiksberg, Vesterbro eller Nørrebro, så kan du nemt komme til vores butik. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 66 52 88, hvis du har spørgsmål.