Smykker

Besøg vores værksted og lad os skabe dit drømmesmykke

Forkæl dig selv, eller en du har kær, med et smukt, eksklusivt smykke. Vi har et stort udvalg af halskæder, armbånd og øreringe i sølv, guld, hvidguld, rosaguld og platin. Samtlige smykker fås med ædelsten og smykkesten. Har du et ønske om at få isat en særlig sten i et smykke, kan vi også klare det for dig på vores værksted. Vores udvalg rummer smykker fra markedets førende producenter, blandt andet Ruben Svart, Mads Z, Nuran og Susanne Friis Bjørner. Kig forbi Marry & Me på Østerbro, hvor vi står klar til at vise dig vores lækre udvalg.

Skab dit helt personlige smykke

Vi giver dig mulighed for at sætte dit helt eget præg på dit smykke. På vores eget værksted skaber erfarne guldsmede smukke og personlige smykker præcist efter dit ønske og behov. Med mange års erfaring står vi klar til at hjælpe dig med faglig og kompetent rådgivning, så dit smykke matcher din personlighed og stil. Se også vores store udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe til dig og din udkårne.

Kig forbi vores butik

Kom forbi vores hyggelige butik på Østerbro og hør, hvordan vi bedst muligt finder lige præcis det smykke, der passer til dig. Vores søde og imødekommende personale står klar til svare på dine spørgsmål. Du finder vores butik på Østerfælled Torv 17A på Østerbro i København. Vi har gratis parkering ved døren ligesom bus 1A standser tæt ved forretningen. Bor du for eksempel på Frederiksberg, Vesterbro eller Nørrebro, kan du nemt komme til vores butik. Du er naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 20 66 52 88 med spørgsmål.

Smykker

Se vores store udvlag