Vielsesringe

Valget af vielsesringene kan være rigtig svært. Vores erfarne medarbejdere står klar til at give jer førsteklasses rådgivning, så I vælger de rette vielsesring. Vi forsøger, at gøre valget mere overskueligt for jer, da udvalget er rigtig stort. Hvis I ønsker det, må I også meget gerne selv gennemgå samtlige ringe, og træffe beslutningen uden vores hjælp.

Vælg den rette vielsesring

I forretningens dagligstue sidder I i vores komfortable sofa, når vi præsenterer vores udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe. Vi har et stort udvalg af vielsesringe fra flere kendte producenter. På vores eget værksted kan vi rette til i størrelser, sætte nye og flere sten i en given ring, samt skabe lige præcis jeres ringe, som I ønsker jer.

I forretningen har vi nogle hyggelige omgivelser, hvor I kan sidde i vores komfortable sofa i dagligstuen, når vi præsenterer vores udvalg af  og vielsesringe. Vi har et stort udvalg af vielsesringe fra flere kendte producenter. Derudover har vi eget værksted, hvor vi kan rette i størrelser, sætte nye og flere sten i samt skabe og designe vores egne ringe, så I kan få netop de vielsesringe, I ønsker.

Vi står klar til at hjælpe jer

I er altid velkomne til at kigge forbi Marry & Me, som ligger på Østerbro i København. Hvis I ønsker det, kan vi også aftale et særligt tidspunkt for en konsultation på telefon 20 66 52 88. Der er en times gratis parkering i Marry & Me’s åbningstid. Hvis du skal med bus, holder 1A næsten ved døren – stå af ved stoppestedet Århusgade. Bor du fx på Vesterbro, Nørrebro eller Frederiksberg, så kan du nemt komme til vores butik og finde de perfekte vielsesringe. Metro-stationen Poul Henningsens Plads er 5 minutters gang fra Marry & Me.

Se også forlovelsesringe.