Vielsesringe

Valget af vielsesringe kan være rigtig svært

Vores erfarne medarbejdere står klar til at give jer førsteklasses rådgivning, så I vælger de rette vielsesringe. Vi hjælper med at gøre valget mere overskueligt, da udvalget er rigtig stort.

Hvis I ønsker det, må I også meget gerne selv gennemgå samtlige ringe, og træffe beslutningen uden vores hjælp.

Vielsesringe

Se vores store udvalg

Vælg den rette vielsesring

I forretningens dagligstue kan I sidde i vores komfortable sofa, og få præsenteret vores store udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe. Vi har et meget stort udvalg af vielsesringe fra kendte producenter, og på vores eget værksted kan vi rette til i størrelse, sætte nye og flere sten i en given ring, samt skabe lige præcis de ringe, som I ønsker jer.

vælg den rigtige vielsesring

Marry & Me: Vielsesringe med tidløs elegance

Hos Marry & Me har I mulighed for at opleve et bredt udvalg af vielsesringe, der alle er håndplukket for deres tidløse elegance. Vi er en lille butik beliggende på Østerbro, der er indrettet med plads til professionel rådgivning, personlige samtaler og tid til at tage velovervejede beslutninger. Butikken er beliggende i rolige omgivelser, og du kan fra forretningens dagligstue se direkte ind i vores guldsmeds værksted, hvor vi dagligt kreerer skræddersyede vielsesringe med helt unikke udtryk.

Her på siden kan I gå på opdagelse i en del af vores store udvalg af vielsesringe i materialer som guld, platin, sølv, titanium, tantal og kulfiber. Alle vielsesringe kan rettes til og skræddersyes på vores værksted. Hjerteligt velkommen til Marry & Me.

Klassiske vielsesringe i eksklusivt håndværk

Vi forhandler vielsesringe produceret i vores eget værksted såvel som vielsesringe fra markedets førende producenter. I vores montrer finder I derfor et stort udvalg af klassiske og elegante vielsesringe skabt af erfarne håndværkere. Herfra kan I vælge jeres foretrukne vielsesringe eller benytte dem som inspiration til ringe, vi kan designe i vores værksted.

Vi har sørget for at have vielsesringe i et bredt spænd af prisklasser, så alle har mulighed for at finde den rette vielsesring til den rette pris. Vores kyndige medarbejdere kan rådgive jer om diverse praktiske forhold som komfort, slitage, vedligehold med mere, der bestemt også spiller en rolle i valget af de helt rigtige vielsesringe.

Marry & Me: Din guldsmed i København

I vores forretning og værksted arbejder vi altid med en tæt kontakt til vores kunder. Hvad end det er i forbindelse med nørdet bestillingsarbejde, spørgsmål om materialer og komfort eller muligheden for at designe videre på ringe fra vores montrer. Vi har med andre ord styr på alt fra de tekniske egenskaber til de bedste design, og vi har en indgående forståelse for, hvordan forskellige vielsesringe arter sig over årene.

I er derfor i de bedste hænder, når I besøger vores forretning i København Ø. Vi ser frem til at hjælpe jer med at finde vielsesringe, der for evigt vil være jeres foretrukne smykke.