Vielsesringe

Valget af vielsesringene kan være rigtig svært. Vores erfarne medarbejdere står klar til at give jer første klasses rådgivning, så I vælger de rette vielsesring. Vi forsøger, at gøre valget mere overskueligt for jer, da udvalget er rigtig stort. Hvis I ønsker det, må I også meget gerne selv gennemgå alle ringene og træffe beslutningen uden vores hjælp.

Vælg den rette vielsesring

I forretningen har vi nogle hyggelige omgivelser, hvor I kan sidde i vores komfortable sofa i dagligstuen, når vi præsenterer vores udvalg af forlovelsesringe og vielsesringe. Vi har et stort udvalg af vielsesringe fra flere kendte producenter. Derudover har vi eget værksted, hvor vi kan rette i størrelser, sætte nye og flere sten i samt skabe og designe vores egne ringe, så I kan få netop de vielsesringe, I ønsker.

Vi står klar til at hjælpe jer

Uanset om I vil se vores udvalg eller købe en vielsesring af os, er I velkomne til at kigge forbi forretningen, som er beliggende på Østerbro i København, eller kontakte os på telefon 20 66 52 88. Der er en times gratis parkering i butikkens åbningstid. Hvis du skal med bus, holder 1A næsten ved døren – stå af ved stoppestedet Århusgade. Bor du fx på Vesterbro, Nørrebro eller Frederiksberg, så kan du nemt komme til vores butik og finde de perfekte vielsesringe.

Se også forlovelsesringe.