Værksted

Få skabt dit drømmesmykke af erfarne guldsmede

Vi benytter en bred vifte af teknikker på vores værksted for at skabe helt unikke smykker til vores kunder. Vores designfase inkluderer håndtegning, 3D-computerdesign, voksmodellering og prototyper i forskellige materialer såsom kobber, så vi kan fremstille det smykke, du drømmer om, baseret på dine specifikke tanker, ideer og ønsker.

Hvis du ønsker eksisterende smykker tilpasset, ændret i størrelse eller form, er vores erfarne guldsmede eksperter i at give rådgivning til en løsning, som bevarer smykkets oprindelige stil og karakter. Alternativt kan vi skabe nye smykker ved at anvende materialer fra dine eksisterende smykker.

Vores guldsmede benytter sig af århundrede-gamle traditionelle teknikker og moderne fremstillingsteknikker for at levere førsteklasses kvalitet uanset teknikken. Derudover kan vi også rådgive om vedligeholdelse, så dine smykker kan nydes i mange år fremover.

Marry&Me

Værksted og rådgivning

Hos Marry & Me råder vi også over et smykkeværksted. Her kan vi håndtere en lang række af forskellige forespørgsler. Blandt andet kan du her få lavet unikke smykker, der matcher dine præferencer til perfektion

VÆRKSTED