Morgengaver

Hvad er en morgengave?

Morgengaven foræres om morgen efter bryllupsnatten. Gaven er en ekstra overraskelse, som emmer af forkælelse og glæde til brudeparrets første dag som ægtepar. Dette er en ældre tradition, som i begyndelsen kun gik til bruden og bestod af en aftalt pengesum. I dag er morgengaven noget helt unik, som både foræres til bruden og brudgommen. Hos Marry & Me finder du et bredt udvalg af morgengaver, som brudeparret kan glæde hinanden med efter den store dag. Her finder du bl.a.

  • Ørestikker
  • Ringe
  • Vedhæng

Vi lægger en stor ære i at tilbyde smukke og unikke morgengaver, så brudeparret påbegynder ægteskabet med manér.

En klassisk og unik morgengave

Morgengaver kommer i mange varianter. Vi råder derfor over et bredt udvalg af smykker, som du kan forære til hende på jeres første morgen som ægtepar. Her finder du diamant ørestikker i hvidguld, som er meget enkel og stilren. Derudover fører vi en 18 karat ring fra vores eget mærke. Hos Marry & Me går vi ind for, at et smykke som morgengave giver en oplevelse i sig selv.

Besøg os i butikken

Er du på udkig efter en morgengave? Du er altid velkommen til at komme forbi butikken på Østerfælled Torv 17A på Østerbro i København og se vores muligheder for morgengave. Vi står altid klar til med professionel rådgivning, så du kan finde den helt rette morgengave. Hvis du ønsker yderligere information, så tøv ikke med at tage kontakt på telefonnummer 20 66 52 88 eller send en mail til info@marryandme.dk.

Se også forlovelsesringe og vielsesringe.