Slået op d.

Kan man ændre guldringe i størrelsen?

Marry & Me Logo Blog

Ofte står kæresten, ægtemanden, filejsen og den hemmelige elsker i butikker verden over, og vil finde den helt perfekte ring til kvinden. Problemet er dog, at ringstørrelsen kan være endnu en af alle de mysterier, der er omkring kvinden i ens liv – og hvad gør man så?
Guld er heldigvis et forholdsvis let bearbejdeligt materiale, og kan altid ændres, smeltes, strækkes, tæskes, og hvad man ellers føler behov for. Specielt kvinder, der har mere væske i kroppen end mænd, oplever at ringstørrelsen varierer betydeligt sommer/vinter, og sågar morgen/aften.

Hvidguld, rosaguld, gul guld – alle varianter deler egenskaben at være foranderlige. Udfordringen og begrænsningen ligger derfor i ringens form. Hvis en ring eksempelvis er pavéret, hvilket vil sige at være besat af en masse små sten, kan en ændring af størrelse strække grabberne og resultere i at stenene løsnes. der er også ringe som er hule inden i eller bare udhulet som kan give udfordring ved størrelse ændring. ringen opfører sig simpelthen som et rør og mange har prøvet at være i fælden at bukke sådan en hvor den bare kollapser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *